Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2014 15:14 - Боговете и ДНК командите
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3574 Коментари: 0 Гласове:
43


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След като духът е преминал средно Напредналите нива, той постепенно преодолява стремежа към “боготворене на божества” и развива способност да различава и прозира през лъжите на вградените в тялото команди. Това е един от проблемите, забелязани от Орион, поради който искат да проектират наново земните човеци в нещо друго. Това няма да стане. Ще трябва да изчакате, за да видите как ще се развие Играта.

Сега за долния астрал И ниво 25 на Монро. Когато древните човеци били разделени на полове и ДНК командата “покорявай се на бог” била инсталирана, Империята знаела, че боготворенето ще бъде удовлетворявано на 2 нива – физическо и астрално. Физическото е очевидно. Астралът включва определени низши астрални същества, които използват свободно даваните при боготворенето енергии - особено ако човекът боготвори от СТРАХ. Това храни астралните същества от долния астрал.

“Страхувай се от бога” още е тема на съвременните религии. Или: “Ако не можеш да обичаш Бог – страхувай се от него”. Този страх личи във фантазиите за ад, дяволи и изгаряне в ада.

Съществува ли митичния ад? Да, в низшия астрал, поради енергията, вливана в създаването му от онези, които вярват в него. Той е просто астрално творение, създадено неволно от съществата, които са истинските богове, но не си знаят възможностите. Човек не може да бъде “изпратен” там, но може да отиде там, ако вярва, че трябва да отиде там.

Същото важи и за религиозните сектори, описвани на ниво 25 от Монро. Когато посетих това ниво, в него имаше част за християните, за мюсюлманите и т.н. и при това никоя от групите не осъзнаваше достатъчно, за да усети/види другите. Можеш да отидеш в гръцкия сектор и да разговаряш с Атина, Хермес и т.н. и те ще ти кажат, че боговете са именно тези, които виждаш. Всъщност, това са астрални творения от онези хора, които боготворят тези същества. Поклонниците са създали астрални богове, чието съществуване се поддържа от тяхната енергия на поклонение и отдаденост. Можете да видите там и богове, които вече нямат поклонници и чиито форми постепенно изчезват. ВСИЧКИ тези псевдо божества евентуално ЩЕ се върнат към своите безформени енергийни състояния, когато Висшите Аз си тръгнат.

Както Монро казва, в бъдеще библиотеката и здравният център от ниво 27 вече няма да ги има, защото няма да има нужда от тях. И други нива, създадени от Висшите Аз, ще се разсеят, защото истинските богове – хората, ще са престанали да създават тези нива. Те ще са се придвижили към нови преживявания и вече няма да имат нужда от нищо на тези нива.

Във фразата “Трябва да имаш един Бог” Бог трябва да се разбира като “Висш Аз” тоест за вас вашият Висш Аз е бог. Фразата “Аз съм твоят Бог” трябва да ви подсеща за вашия Висш Аз, който трябва да е висшият авторитет за вас. Мнозина от тъмната и светлата полярност искат да ви отклонят от това знание и да ви насочат към външни богове и авторитети. Това е голямо препятствие по пътя ви, но никога няма да намерите своя Висш Аз, докато не започнете да търсите вътре в себе си. Докато търсите външни богове – ще попадате в задънена улица. Никой от извънземните, митологичните или религиозните водачи не може да ви спаси.
Да, приемайте идеи от външни източници, но ги адаптирайте така, че да пасват на вашия път. Отхвърляйте онова, което не ви допада и адаптирайте онова, с което резонирате – така формирате своя личен път, който ще ви отведе към вашия Висш Аз, към по-висши плътности и преживявания, които те ще ви предложат за вашия напредък. Най-хубавото тепърва предстои.

Вал Валериан




Гласувай:
46



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263651
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031