Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2006 10:05 - Да се похвалим
Автор: albosh Категория: Музика   
Прочетен: 2146 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.09.2006 16:51


9 награди спечели Дарик на фестивала в Албена

 

 

Валя Янева

 

Шест първи и две специални награди спечели Дарик радио на радиофестивала на Медийни събития 2006, a една първа награда отнесе Dariknews.

Нина Александрова и Мария Йотова, които предизвикаха фурор на фестивала, печелят в три от разделите – за разследване с репортажа „Педофилска разходка”, за предаване със социална насоченост с „90% България” и за предаване за етническите групи с репортажа „Как Либерта бе изоставена пред църквата на Великден”. Двете момичета печелят и специалната Златна награда за репортажа за Либерта, като журито подчерта: „Чухме модел, който е добре да бъде следван и от други колеги.”

Дарик радио спечели и специална награда за убедително присъствие на фестивала.

Първи награди заслужиха още „Музика за душата” на Александър Божков в раздела „Специализирани музикални предавания”, „Портфейл” за икономическо предаване и в раздел „Коментар” – Ангел Иванов с коментара „Волен Сидеров – актьорът политик”.

Dariknews спечели първа награда в раздела „On-line новини” на Web фестивала в рамките на Медийни събития 2006. Интернет сайтът ни спечели в голяма конкуренция с утвърдени новинарски страници. Журито открои DarikNews и заради това, че освен национални новини, сайтът предлага и регионални вести от 17 области на България.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: albosh
Категория: Забавление
Прочетен: 2893931
Постинги: 608
Коментари: 2218
Гласове: 4832