Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2008 23:16 - Вместо Путин избирам Рахманинов
Автор: albosh Категория: Музика   
Прочетен: 3416 Коментари: 6 Гласове:
0



Всичката му работа на Путин е една такава подбрано кагебейско-патриотична. Като четох кого е докарал за концерта в НДК, се замислих, че на АЭЦ и Южний поток наистина вървят като фон повече Йосиф Кобзон, Берьозка, Калинка и Подмосковние вечера ... 
Рахманинов някак не се вързва с газово-атомните пазарлъци и българо-съветските лиготии.
Затова пък може да бъде свирен и разбран от всеки нормален човек, включително и от един черен американец по дънки и тениска. И още как!






Гласувай:
0



1. yuliya2006 - Ал, поздрави за смелостта в тези ...
19.01.2008 20:11
Ал, поздрави за смелостта в тези дни. Путин му стига да гледа от българските улици портрета на убитата АННА ПОЛИТКОВСКАЯ.
Може да му стане по-весело и възторжено отколкото от песните на Кобзон
Има и друга Русия и нея аз обичам и ще обичам.
с обич ДЖУЛИ
цитирай
2. zaw12929 - zaw 12929 Никой не ни кара да обичаме Путин
21.01.2008 03:29
Анна Политковская носи руско име, но е американска гражданка и никой не е доказал, че не е убита ит заинтересовани неруснаци и, за да стане обект на обвинение срещу Русия и Вашите плакати са доказателство, че убииците си постигат целта.
Работих седем години на национален обект с японци,австриици,чехи,руснаци, Прав сте там може да се лее по радиоуретбата Йосиф Кобзон, Берьозка, Калинка и Подмосковние вечера ...
въпросът е, че тези джунджуриики се изпочупиха и няма кой да ги поддържа. По ще му приличат отколкото англоезични песни. Хората от Вашето поколение учеха руски и ще харесат по вече песен с текст, който разбират,
Важно е и ние хората да се разбираме. Лош вкус е да казваме на гостите си, че не им харесваме концерта, както писаха вестници. А точно медиите трябва да възпитават в толерантност, а не да си показват политическите пристрастия. Никой не ни кара да обичаме Путин, но да мислим, кое е добро
за държавата.
цитирай
3. анонимен - Браво за Рахманинов!
21.01.2008 16:49
Браво за споменаването на Рахманинов! Повечето „русофили” в Б-я хабер от понятие си нямат от руската култура. Да, Рахманинов е последният велик композитор и виртуоз в стила на Лист, Шопен, Рубиншайн и пр., пианистът с най-големите ръце (хващал е до-ла), има много исторически записи с него, свири вкл. и собствените си произведения. Между другото една много голяма част от руския елит е от (волжко-) българския произход – Рахманинов, Тургенев, Булгаков, Пушкин, Ахматова, Гогол, Елцин и мн. мн. др. Така че „руската” култуура и политика до голяма степен са дело на БЪЛГАРИ.
цитирай
4. анонимен - към zaw12929 от Алеко
24.01.2008 20:10
С извинение към собственика на блога.
Недраги ми, zaw12929,
Какво трябва да представляваш като човек, за да посещаваш този блог и да сипеш простотиите, написани в 03:29 на 21.01.
За каква толерантност пишеш? - За твоята към собственика на блога ли? Нали ти си се намъкнал в този блог неканен.
Или за толерантност към по-възрастните поколения? - що не си препрочетеш писанията. Тотално отсъствие на каквато и да е толерантност към когото и да е. И едновременно с това излишък на войнстваща надменност, характерна за неграмотни инфантили.
цитирай
5. zaw12929 - към анонимен
26.01.2008 21:32
Като си толкова умен,защо си анонимен и какво ме интересува мнение за мои коментари. Когато двама дискотират,не е тактично трети неканен наистина да раздава оценки от Акадамията на Простотията и Нетолерантността Инкогнито. Точно ТЯ Е НЕКАНЕНА В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО.
цитирай
6. анонимен - "Руска" култура?!
31.01.2008 05:09
"Така че „руската” култуура и политика до голяма степен са дело на БЪЛГАРИ."

Руска култура в кавички? Хаха, цялата българска култура не струва и колкото една страница от ръкопис на Достоевски. Що се отнася до родството ни с руснаците - да, има го, но не защото произлизат от унугундурите (нищожен процент от кръвта на които има и в нашата кръв"), а защото заедно с тях имаме общ произход: някога сме били един народ - славянската пранация, част от индоевропейските народи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: albosh
Категория: Забавление
Прочетен: 2897131
Постинги: 608
Коментари: 2218
Гласове: 4832