Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2014 18:33 - Глобалистите крадци на световната история!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 9734 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 18.05.2015 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image В медиите изтече информация, че окупаторите на властта в Киев са помогнали на САЩ да изнесат от Украйна златните съкровища на скитите, които се пазеха в трезори в Киев и се показваха в музеите.
Скитите са първите обитатели на Украйна от древността и са говорили български език, спазвали са българските обичаи и се считат за тракийско племе. Самото им название скити е от българския глагол скитам.
Подобно на украинските терористи, и египетските Мюсюлмански братя помогнаха по време на така наречената Арабска "пролет" да бъде ограбен един от най-богатите исторически музеи на света - музеят в Кайро.
Безценни съкровища и музейни експонати от времето на шумерите бяха заграбени и от окупирания Ирак.
image
Тези статуи на Афганистанските Буди, издълбани от нашите деди Древните българи след преселението им в Афганистан и Индия от българските земи, са свидетели на великото човешко минало, когато Древнобългарската духовност е била пътеводна звезда на човечеството.
Тази статуя на Буда показва, че някога Афганистан е изповядвал учението на Буда, Будният наследник на древните българи и тяхната мъдрост.
- https://www.kaldata.com/…/entry-11109-българският-език-ези…/
Днес тази статуя е... разрушена от талибаните. След многобройните им неуспешни опити да разрушат статуята, американската армия ги снабдява с високотехнологичен взрив, който разрушава велико историческо минало завинаги.
И не само тук са използвани американските военни технологии, а и в музеите на Арабските страни Египет, Либия, Ирак, Халеб / Сирия. Специално квалифицирани въоръжени хора, снабдени с карти, кодове и очила за нощно виждане, разграбват съвсем избирателно музеите на Кайро, Багдад, Халеб, като разрушават целенасочено праисторическите артефакти, а други скриват завинаги от погледа на широката общественост.
Използвани са и американски дълбочинни бомби за разбиване на подземията-бункери на музеите. А върху древните руини на Вавилон е построена американска военна база Форт Вавилон!


Някой с власт и пари, толкова пари, колкото да създаде милиардни Холивудски продукции като Ной за първоначалието на евреите, разрушава систематично и целенасочено човешкото минало в страните на Цветните революции.
Във всички тези случаи това е древнобългарското минало на Първите хора Българите. - https://www.kaldata....-се-родиш-бъл…/
Според руски източници една от целите на всички тези цветни революции е да се откраднат и скрият за поколенията ценни артефакти, които доказват, че не еврейският народ е първородният Божи народ!
-
След наскоро случилите се терористични актове на албански излямисти в Македония не бива да се забравят претенциите на Албанците да пренапишат историята и да отрекат съществуването на други народи в региона на Балканите. Вече говорят за велика Илириада - нищо, че Илирите са всъщност Древните българи на Светлината (Ла) на Бога Отец на Българите Ра - ИЛиРи. image
Самата дума Илири е древнобългарска и едно от наименованията на Древнобългарските племена. Илири е всъщност АлаРа, където Алъ(а) означава Божествена светлина. От Алъ са възникнали думите СЛънце, Луна и така нат. Ра е Богът Отец на древните българи, които са считали себе си за Божествени по произход. - http://aliya.blog.bg/history/2015/01/13/bylgarite-rodonachalnici-na-trakite.1330025

Албанците ислямисти, по подобие на Ислямска държава, ще нападат и ще унищожават съседните си народи, както направиха в Македония и Сърбия под благосклонния поглед на НАТО, и най-вече ще нападат нас, Българите, за да могат да докажат своята албанска и османска изначалност и изключителност. И няма какво да ги спре - тези, които въоръжиха ислямистите в Близкия изток въоръжиха и ислямистите на Албания и Косово. За да режат сръбски и български глави. image
И да обезсилят най-страшния враг на Световното задкулисие - Българския дух в славянските народи.
Не забравяйте, че думата славяни е българска и означава хора, славещи (Слав) светлината (Ян). Българите са хората на Слънцето и Светлината и така са известни навсякъде, където са се разселили около земното кълбо преди хилядолетия след Библейския потопа в Черно море. БаЛ в името ни Бъ(а) лгари също означава хора на Бога на Светлината (БаЛ). - http://aliya.blog.bg/history/2014/05/23/proizhod-na-nazvanieto-slaviani.1267418

Не случайно Ванга предупреди: "Внимавайте, когато се заговори за Велика Албания!"




Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. didanov - произход на евреите
21.11.2014 15:48
Евреите имат отчасти правото да се наричат първороден народ защото....също са с тракийски корени...част от тракийските племена в Близкият изток изграждат своето еврейско самосъзнание и се обособяват като народ, едва при царуването на цар Давид.
цитирай
2. aliya - Първородният народ е само един и той ...
22.11.2014 13:09
Първородният народ е само един и той се нарича Българският. Траките са едно от многото имена на българите. Траки означава ОтРа-ки или казано с други думи: Хората на Бог Ра. Бог Ра е върховният Бог на българите в древността, Богът на Абсолюта, който днес в християнството е наречен Бог Отец. Б(а)Ра е и Богът, за който се пее във Веда Словена, както и във Ведите на древните българи, заселили Индия преди хилядолетия, след потопа в Черно море. Бара постепенно се е произнасял Бра, Пра и е дал началото на много основни думи в българския език.
Българи са и скитите, скитащите племена и точно те са се заселили в Близкия изток преди хилядолетия, като са дали началото на финикийците, арамейците, набатейците, и едва в по-ново време на евреите. Евреите са сравнително нов народ, който е загубил връзката си с българския език и българската божествена душевност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016172
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031