Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2009 10:40 - КОМЕНТАРИ В ДНЕВНИК ПО СТАТИЯТА ЗА БОЛНАТА И ЗДРАВАТА ГАЛАВА
Автор: albosh Категория: Политика   
Прочетен: 2797 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2009 10:44


·          

 

 

браво Ал БОжков!

Навременна и прекрасна статия и най-важното- 98% от изказванията във форума са точно такива:
защо не се говори за търсене на отговорност по КЛАУЗА на ДОГОВОРА с ГАЗПРОМ за неустойка и ЗАЩО при ДОКАЗАНА ненадежност СЕ ИСКА ЗАРОБВАНЕ НА България с руски доставчици и изпълнители.
Защо не се иска ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ или АНУЛИРАНЕ на договорите с руската страна и сключване на договори със страни от ЕС или други нормални държави.

 
 

 

 

 

·          

 

 

 

Не енергиен център

на балканите а център на малоумието на балканите.

·          

·         -

·         +

 
 

 

 

 

Лъч

ПРОТЕСТИТЕ ОТВОРИХА НОВИ РАНИ НА ВЛАСТА !
Докато "Гоце" реалезира че трябва да напусне, той ЩЕ СЕ БЛЪСКА от една трагедия на друга в личния си и обществен живот и до като трагедиите се умножат и превърнат в една НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.
Искам да спомена някой от най-некомфортните истени според положението в което живеем. Първо ще ви напомня, че СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ НИЩО НЕ ВИ Е ДАЛ за което си въобразявате и вие и всички народи по света.
НИТО РУСИЯ, НИТО СССР-то са имали някога КОМУНИЗЪМ. Да разпуснеш комунистическата партия, не значи нищо овен че преминаха ТОТАЛНО НА ДЕМОКРАТИЧНА ДИКТАТУРА. Диктатура в която, НЕМОЖЕШ ДА БЪДЕШ ДИКТАТОР. Демокрацията работи само където има добър "Избор".
ГЛАСУВАНЕТО Е ПО-МАЛКО ОТ НИЩО, ако там се гласува за едно и също нещо при наличието на две класи, ЕЛИТА и РАБОТНИЦИТЕ. Именно в туй се крие лицето на РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Ако вие продължавате да углопявате, то вие СИРИОЗНО и БЕЗИСХОДНО СТЕ ИЗПАДНАЛИ ВСИЧКИ.
Всички държавни институции и това включва правителството, образованието, индустрията и семейните отношения, които се управляват от ЗОМБИТА, са неконтроляеми и без баланс със себе си и един на друг. Трябва всички ДА СЕ СМЕНЯТ, за да се подчинят на народната воля. Такава е ФОНДАМЕНТАЛНАТА ЖАЖДА НА ДНЕШНАТА ВЯРА. Да живее антикомунизма! Амин!

·          

·         -

·         +

 
 

 

 

 

 

 

абитурент

Господин 10% излезе от нафталина-задават се избори.........То бива мазен гонсуратлък ама чак пък толкова.......??????!!!!!!Не е уместно човек чйто престой в политиката е бил единствено и само мисълта за собствения му ТЪРБУХ да дава свежи идей и евентуални решения........!!!!!Това още един път показва че в ДЪРЖАВАТА нещо не е на ред след като подобни хора още се разхождат свободно а не са клиенти на следствието и прокуратурата!!!!!Думата ДЪРЖАВНИК нищо ли не означава за вас ГОСПОДИН ПРОЦЕНТЕ?????!!!!!......

 

·         -

·         +

 
 

 

 

 

rus

Абитуриента, я виж, молим ти са заглавието , помисли малко върху него, забрави за момент, че майка ти е рускиня,/все пак баща ти е българин, пък и ти живееш в България/.Престани да пееш песента за "мистър 10%!Този, който го измисли, помниш ли кой е?Де ще помниш, като си гламав!Р.Овч., нали?А неговите проценти колко са?Не знаеш???Скрий се ,убога гадино!!!

·          

·         -

·         +

 
 

 

 

 

stupidon

Аз пък харесвам статията! Ясно казва нещата, както бих искал да мога да ги кажа аз... Проблема ни в момента изобщо не е Козлодуй, а тези, които отново се опитват да изместят проблема! На мене ток ми не требе повече, требе им на ония, които както винаги ще комисионерстват. В името на комисионерстването те ще направят всичко! И Г.П и С.С. са вече политически трупове, чието влияние върху живота в страната се измерва само с вонята, която се носи от тях! За съжелкение тук има все още доста елеторални некрофили на почтенна възраст, които гласуват отново и отново. Гласуват, защото нищо друго не са се научили да правят през прахосания си мизерен комунистически живот! Това също ни е проблем. И най-накрая проблем сме всички ние, които сме управлявани от първите и сме потомци на вторите! А от себе си няма къде да избягаме и това прави нещата малко безнадеждни... Още по-зле- единствената ни надежда за промяна е просто да се махнем от тая кенефна територия и да оставим пенсионерите да си измрат от глад, студ и смрад...

stupidon

·          

·         -

·         +

 
 

 

 

 

Срещу фактите и боговете мълчат.

Шебек

Навременна статия г-н Божков. Благодаря.

·         -

·         +

 
 

 

 

 

 

·          

 

Русия

Отлична статия!
Лицето Божков е компрометирано, но това което е написал е точно така!

·          

·         -

·         +

 
 

 

 

 

абитурентдо 5

с ГЛУПАЦИ не споря!!!! Единствената аналогия която правя като чуя за господина написал статията е че е ПОЛИТИЧЕСКИ МЪРТВЕЦ-и че е КОМПРОМЕНТИРАЛ НАДЕЖДИТЕ И ОЧАКВАНИЯТА НА МНОГО ХОРА ВКЛЮЧИТЕЛНО И МОЙТЕ!!!!!ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ........!!!!!!!...... 

   
 

 

 

 

 

·          

Стефан

Да хвърля малко светлина по въпроса "политическия мъртвец": самият г-н Божков многократно в публичните си прояви е изтъквал, че с оглед на имиджа, който има, бил той създаден изкуствено или не, той няма повече работа в политиката.

Така че, "политически мъртвец" вероятно никак не е далеч от истината, макар и да е доста грубо. Но по-важното е друго:

Статията е написана от позицията на експерт. Не на политик. Това е ролята, с която той се появава по медиите напоследък. За разлика от много хора, които бяха отритнати от общественото мнение през последните години, основателно или не, той нито продължи да насилва нещата и да търси път назад към политиката, нито изчезна нанякъде, за да се наслаждава уютно на предполагаемите милиони, които е заделил за себе си от приватизацията. Не, той продължава да се опитва да бъде полезен с каквото може по начина, по който все още може да го прави, а именно като дава компетентни експертни мнения като горното.

Точно заради това на мен лично ми се струва, че всички тези обвинения около него за 10-те процента и пр. по-скоро са кампания за очерняне на името му. 



ТОВА СА ПЪРВИТЕ 10 КОМЕНТАРА ПО СТАТИЯТА. ИМА ОЩЕ НАД 50. ТЯХ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НА 

http://www.dnevnik.bg/analizi/kolumnisti/2009/01/18/616729_
moshtno_usilie_za_prehvurliane_ot_bolnata_glava_na/

-

·         +

 


Тагове:   дневник,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: albosh
Категория: Забавление
Прочетен: 2894744
Постинги: 608
Коментари: 2218
Гласове: 4832