Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2008 14:21 - Няколко типични коментари от форума на "Новинар" след интервюто ми
Автор: albosh Категория: Забавление   
Прочетен: 9916 Коментари: 11 Гласове:
0



ще, ли трябва да рисуваме тоя КАЛПАЗАНИН, де СЪВЕТА на МАСОНИТЕ го изкурдисали в Новинар, да видят какво знае Народа. Знаят се много неща дори много по вече отколкото предполагат ТЕ самите.Всичко няма да им се каже, но нека не си мислят, че могат да бъдат по хитри от НАРОДА. Това е илюзия. Както те са майстори в информационната война така и от ДРУГАТА СТРАНА има не по малки от тях професионалисти. Цяло нашествие от УЖ "гражданска загриженост" със статии и интервюта на масонски величия като Максим Бехар, Стефан Софиянски, Мария Капон, Надежда Михайлова, Илчо Димитров, Соломон Паси, Андрей Райчев, Леа Коен, наскоро назначената шефка на БГНЕС Зелма Алмалех,Сами Поликар, Фани Аронова, Еми Барух, Чавдар Шинов, Патриция Николова, Даниела Фархи и т.н. Номера с отработената хватка АНТИСЕМИТИЗЪМ просто вече не върви. Никой не е проти обикновените евреи спазващи ЗАКОНИТЕ В РБЪЛГАРИЯ. Но хора КРАДИЛИ хазната и облагодетелствали се като Софиянски, мистър 10% и др и разобличени, това няма нищо общо с антисемитизма. Това не е в полза никому. Вярно е, че при тях са ГОЛЕМИТЕ ПАРИ имного наети ЯНИЧАРИ денонощно работят против ЧЕСТНИТЕ И КОРЕКТНИ БЪЛГ.ГРАЖДАНИ. Вярно е и това че по инф.системи на тях всячески се пречи за професионална изява и прилаган принцип на физическтата принуда. Вярно е обаче и това, че все повече граждани, ще осъзнаят ЕДИН ДЕН цената на всичко това. Цена -солена заради лукавствата и псевдограждански изяви, като ей тоя хубавец и приватизационен БАНДИТ цъфнал по горе заблуждаващи хората.

------------------------------

Още с първия си работен ден в министерство на промишлеността евреина Божков назначи за Зам. минисър по промишлеността, отговарящ за приватизацията, еврейката Едит Гетова - известна още като агент на ДС "Иванова". Всички можещи и мислещи специалисти бяха уволнени и на тяхно място назначиха уволнени за явна корупция от предишни правителства или явни глупаци за пълнеж. Създаде се дружинка дребните от която преследваха кандидат приватизатори по норидорите по за 100 -200 долара. Естествено голямата далавера вършеха големите. Така се продаде цялата промишленост за 5% от пазарната и стойност.

--------------------------------

Само ще ви припомня лятото на 1994г., в един слугински вестник, този "Специалист" каза: "...оставете ме на мира и за три месеца ще приватизирам всичко.."!?!?!?!? Тогава най-големия демократ(спящ с партиен секретар)поде рефрена "приватизация на всяка цена"(разбирай за жълти стотинки). За това от налични активи за $133млрд. в хазната влязоха почти 2млрд.....и накрая пак ще ви припомня "изконния"комунистически принцип, според който действат и сега управляващите: "ГРАБИ ОГРАБЕНИТЕ"!

----------------------------------

Когато ги видя или чуя такива, усещам как автомата ми "Калашников" се опитва от градината да се изрови сам.


Тагове:   новинар,


Гласувай:
0



1. palpurina - Какъв Калашников?
23.07.2008 16:43
Аз се забавлявах страхотно на тези коментари! То вярно, че на чужд гръб и сто тояги са малко, ще ме простите :)
Значи излиза, че вие сте красив "ей тоя хубавец", евреин, демократ и хомосексуалист "...най-големия демократ(спящ с партиен секретар)..."
Страхотна забава, забравете за Калашника :)
цитирай
2. анонимен - Костов и Божков са виновни! Да ги заклеймим!
25.07.2008 22:47
Мисля че грешите в две неща. В лексиката на другарите и тъпанарите, "Най-големия демократ(спящ с партиен секретар" е Костов. А Калашника е на някой от форума на "Новинар" - Слава Богу, Божков гледа с насмешка на подобни коментари. Но не зная дали чухте последния хит - Виновен за злоупотребите с европейските фондове отново е Ал.Божков - като главен преговарящ по "онова време" е отговорен за структурирането на институциите, които допуснали този грабеж!!!!!
цитирай
3. анонимен - Ей търбух, много си плосък в разс...
26.07.2008 08:05
Ей търбух, много си плосък в разсъжденията си - видиш ли, всички, които ме критикуват и обиждат са комунисти, дърти, неграмотни и без образование! Тези тъпи манипулации можеш да ги пробутваш само на кухарите. Засрами се! Защо не публикуваш една твоя тъпа статия в "Сега" и после коментарите в жалкия си блог?
ПП Няма нужда да ми публикуваш коментара. Това си е за твоя лична консумация.
цитирай
4. palpurina - Явно нещо не съм доразбрала...
26.07.2008 10:45
... нищо де, въпреки това е забавно. Навремето като работих по един проект - направихме един покрит пазар за селскостопански стоки в една малка община. Трябваше да изгоним едни мутренца, дето си развиваха автомобилния бизнес на това място... Та те след това `отмъщаваха` чрез местните медии като твърдяха, че Костов си е построил пазар. Ходи после обяснявай... И хорава в общината и до ден днешен си знаят, че това е пазара на Костов. Да се чудиш да се смееш ли или да плачеш.
цитирай
5. анонимен - от Бат Васко
26.07.2008 12:59
Хехе, доста прости хора си има в БГ заблудени от червените медии. Дори не им стига мозъка да се замислят, че, ако albosh беше "мистър 10%" (тва коя ли тиква червена го измисли?) и се беше нагушил като за световно, едва ли щеше да стане радио водещ (все едно Доган да стане радио водещ :D). Но такъв си е народът в БГ - прост и избягващ разсъжденията и затова комунистите пак си го крадат, повече от 10 години след 97-ма...
цитирай
6. анонимен - edin ot tqh
26.07.2008 13:51
Е г-н АлБож аз съм ерин от тях от многото, и сме срещу теб един от вас, от малкото.
Отдавна следя блога ти.
Едно не можах да разбера.
Под въздействието на какъв стадий пишеш това, дали търсиш все по-големи висоти в извращенията, физическите такива отдавна не те привличат :))) дали не получаваш удоволствие да те плюят или да спорят с тебе но отдавна не намираш необходимото ти внимание, дали не си стигнал до синдрома на умиращия бос на мафията търсещ попа за опрощение на греховете.
Дали не си Вълка Ларсен прикован от парализа сам в каютата умирайки запалва себе си и кораба само и само да убие Мод и Хъмпи.
:)))
Безсънни нощи ти желая :)))
цитирай
7. анонимен - da
26.07.2008 13:55
искам да пикая на надгробния ти камък
цитирай
8. анонимен - Към автора на коментар 3 - Недоумявам
26.07.2008 20:01
Къде видя разсъждения на Божков тук? Той само е копирал извадката от форума на "Новинар", а това че авторите "са комунисти, дърти, неграмотни и без образование" е твоя констатация, която много ме изкефи. Е това сте, веднага се разпознавате, хвала на Майката - кърмилница!
цитирай
9. анонимен - Колко интересно
27.07.2008 13:23
Коментарите тук допълват картината на коментарите от Новинар.
ПРост народ, прости избиратели, проста държава....
цитирай
10. анонимен - ВСИЧКИ СА ХАЙМАНИ и ДАЙТЕ МИ СОЛУ...
11.08.2008 13:55
ВСИЧКИ СА ХАЙМАНИ и ДАЙТЕ МИ СОЛУНСКАТА МИТНИЦА-Бай Ганьо.Няма нужда от коментар,това е достатъчно.
цитирай
11. анонимен - Апатия
11.08.2008 13:58
Всички са хаймани:Дайте ми солунската митница-Бай Ганьо.Има ли нужда от коментар?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: albosh
Категория: Забавление
Прочетен: 2886105
Постинги: 608
Коментари: 2218
Гласове: 4832