Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2007 12:06 - Бойко Борисов сваля реклама (прави реклама)???
Автор: albosh Категория: Бизнес   
Прочетен: 39687 Коментари: 61 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Бойко Борисов лично разпоредил да махнат този плакат от билбордовете в София. По повод това му действие ми се мотаят няколко въпроса:

1. Как точно изглежда заповедта на Бойко Борисов за сваляне на плакатите, писмена ли е и на какви правни основания е издадена?
2. Кой поема загубите на собствениците на билбордовете при свалянето на плакатите по заповед на Бойко Борисов?
3. Кои са собствениците на билбордовете и колко наем плащат на Столична община?
4. Ако Бойко Борисов не беше вдигнал шум около този плакат, щеше ли всеки да разбере, че тръгва нова национална телевизия на Красимир Гергов?
5. Харесват ли му на Бойко Борисов билбордовете с полупорнографските плакати на водка "Флирт", та тях не разпорежда да ги свалят?

Вие какво мислите по въпроса?



Гласувай:
0



1. анонимен - не знам отговорите, но рекламата е потресаваща!
21.11.2007 12:15
както и рекламите на водка Флирт
а Бат Б е истински брадясал мъжага, такъв какъвто са си го харесали софиянци! той ще ги зашитава от всички лоши, ще бъде нашят герой, който няма да позволи някакви (простете) педали да им развалят гледката. виж... полуголите жени на флирт са априори по-приятни за окото.
цитирай
2. lubimetz13 - мисля си..
21.11.2007 12:17
"Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се"... Нещата са такива , че .:) Who cares..
цитирай
3. gibo - Все още не се е родил човека можещ да угоди на всички интереси
21.11.2007 12:21
проблемът не е в желат;нието на някой да свали медия а в това че е неспособен да реши реален проблем и търси параван е това си е два заека с един куршу!!! ако разгледаме извън популизма на действията на кметя остава отворен въпросът това ли е нивото на комуникация което въздейства на пазара и ако нашето общество е либерално по отношение на идеята за този види визия не се ли дължи на ниската култура и жаждата на сензация ??? в заключение проблемите се раждат от подходящите хора които знаят решението им :)
цитирай
4. gibo - забравих за правната рамка
21.11.2007 12:27
предполага се че има договори които съгласно ЗЗД и ТЗ всяка от страните има свободата да договаря съответно има и част неизпълнение на договора и такива понятия като пропуснати ползи които заедно с неизпълнението могат да бъдат предявени лошото е че е на гърба на всички които част от данъците им отиват за покриване на общинският бюджет все пак кмета не носи персонална отговорност за загубите които причинява евентуално може да се потърси наказателна отговорност за безстопанственост лошо управление за дискриминация и нелоялна конкуренция но всяко от тях трябва да се докаже и ще пострада общински чиновник някои от ресолно общинско предприятие или недай си боже общински съвет :)))))
цитирай
5. ianchefff - Оh,
21.11.2007 12:31
не питай.
Поздрави за материала.
цитирай
6. sunlit - Според мен, този билборд е добре да ...
21.11.2007 12:43
Според мен, този билборд е добре да се свали. Хич не ме радва, да не кажа, че ме отблъсква и се чудех как може да бъде разпространен до такава степен. Относно, рекламите на водка Flirt. Ами, някак си няма логика да се свалят и те, тъй като не са единствените , които рекламират по този начин. Въпроса е, че специално голия Азис до някакъв мъж е гнусна гледка.Но Азис не за първи път търси скандалност, чрез билбордовете.
цитирай
7. theoldben - г-н Божков,
21.11.2007 12:45
Видях в новинарските емисии свалянето на транспаранта. В първият момент не осъзнах какво виждам. След това ми стана смешно. В крайна сметка това е една визия. За някои е скандална, за други не. За мен този акт е грубо налагане на цензура, по неясни критерии. Втората страна на въпроса е, че това май наистина е PR акция. И трето-да, ако се огледаме, има далеч по-провокативни (в просташки смисъл) реклами.

Поздрави!
цитирай
8. divini - Ако не беше
21.11.2007 12:55
лицето Борисов, нямаше и да разбера, че ще има четвърта нацонална телевизия и че тя е на К.Гергов. Покрай билборда съм минавала сигурно... 8 пъти и го видях едва в интернет, не че не ме шокира, но не е това темата в момента.
Поздрави
цитирай
9. анонимен - бг
21.11.2007 13:05
много точно зададени въпроси.....жалкото е че няма да получат отговор
цитирай
10. анонимен - Това не е като на водка флирт
21.11.2007 13:08
Това е гнусотия, да го махат.
цитирай
11. trevistozelena - :)
21.11.2007 13:10
да, очевидно е. чудна обществена манипулация с добре скалъпен сссскандал. при това някак попресилен.
освен това си мисля "я, какви хубави гърди си е направил азис! сигурно пасват прекрасно на удължения му член"
цитирай
12. анонимен - Комунист си и ти
21.11.2007 13:12
Щом цензурираш мненията тук.
цитирай
13. анонимен - Отврат
21.11.2007 13:26
Плаката е отвратителен и определено няма място по улиците. Изобщо не ме интересува къде и какво Педеразис и мъж му си завират, но е отвратително да се поставят подобни плакати. Слабо ме грее коя поредна изчанчена медия ще се пръкне, както и какъв рейтинг гони "кмета". Подобен род плакати трябва да се забранят със ЗАКОН!!!
цитирай
14. monologa - Видях я днес...
21.11.2007 13:26
Прикова погледа ми на една улица в Слатина! не можех да повярвам на очите си. Не съм професионалист рекламист, но мисля, че е качествена снимката. И все пак не е за "общо ползване". Аз не смятам, че е подходяща за улична реклама, билбордове и подобни.

Моето мнение.
цитирай
15. danyolka - аз
21.11.2007 13:28
си помислих - добър рекламен ход на тази телевизия
цитирай
16. анонимен - Браво!
21.11.2007 13:31
Повече от логични въпроси, жалко е, че адресата няма да отговори.
цитирай
17. nakom - и още няколко въпроса ;-)
21.11.2007 13:31
6.Бойко Борисов ревнува ли Азис от Китаеца?
7.Бойко Борисов ревнува ли Китаеца от Азис?
8.Бойко Борисов ревнува ли Азис и Китаеца от тълпата?
9.Бойко Борисов ревнува ли тълпата от Азис и Китаеца?
10.Има ли вариант Бойко Борисов да се разконцентрира като види въпросния билборд и затова да го забранява?
11.Дали е възможно Бойко Борисов да си е отнесъл свалените плакати в къщи и да си налепи с тях стените?
12.Ако последното е вярно как е реагирала Цветелина Бориславова?
цитирай
18. анонимен - petya
21.11.2007 13:48
добри въпроси.
бойко борисов, освен всичко останало, си позволява да бъде и морален арбитър на живота в софия.
цитирай
19. viovioi - това е сложна мисъл....
21.11.2007 13:55
а е по просто. И що за национална телевизия ще е това с геьове, педераси и всякакви ненормалници? И кой мислите ще гледа? Ами ненормалници като тези дето ще я правят. Те си я правят за своего брата. А този мръсен гей за мен не съществува. Гад мръсна!!
цитирай
20. patnik - Ясно е-прави реклама, но на кой?
21.11.2007 14:10
...когато се говори за някой, за добро или лошо това е някаква реклама. Дали нещо е съзнателно не може да се (до)каже.
Никога нямаше да разбера, ако не беше отпразено това "събитие" така масирано навсакъде по телевизии и радиа.
цитирай
21. watchtowerman - А заще не и на SYSLEY ?!
21.11.2007 14:33
Извинете, ако аз бях свалил тези скандални билбордове, воден от същите съображения, от които изглежда е подтикнат ги радоначалникът, какви щяха да са последиците за мен? Ако той може, защо да не можем и ние - гражданите, провокирани по същите съображения да приложат САМИ ТЕЗИ НОРМИ? Ако градоначалникът действа въз основа на Закон, защо да не го знаем и ние, че да го приложим, без да чакаме Неговата намеса? Че то има бая неща за "разфасоване", ако се водим от морално-етичните норми, а тези конкретно са християнските. Ако градоначалникът действа от морално-етични норми, то тогава да започнем да прилагаме тези норми и ние, без да се страхуваме от санкциите на Закона. Иначе ще излезе, че прилагането или Не-прилагането на Закона не се отнася до обикновения гражданин, а е в прерогативите само на "батюшките" - тези над Закона.
Г-н Градоначалник, надявам се, че не подвеждате мен и поддръжниците на християнските морално-етични Принципи по отношение на скандалните билдбордове, защото тогава би трябвало да забраните всякавите прояви, поне в столицата, на скандалните личности, изобразени на билдбордовете - концерти, клипове и прочие от тоя род. И не само това, ами да бъдат подведени под санкциите на Закона и извършителите - фирмите, които съдействат за развращаването на морала с монтажната си дейност по рекламата. А и няма ли да накажете, онези Ваши подчинени допуснали тези противо-обществени прояви и дейности? А ако Вие, евентуално се забавите в реакциите си, поради професионалната си ангажираност, можем ли ние, привържениците на морално-етичните норми, въз основа на които Вие действате, да проведем нужните мероприятия, които после Вие ще одобрите.
Съвсем искрено - Т.М . или watchtowerman
цитирай
22. patnik - прави реклама
21.11.2007 14:47
...и двамата си правят реклама
цитирай
23. gothic - А бе....
21.11.2007 15:10
отдавна съм казал, че БББ и Васко п......а са от двете страни на скалата, показваща как НЕ трябва да изглежда(и да се държи) един мъж...
цитирай
24. monologa - към 21
21.11.2007 15:38
Подкрепям те. И рекламите на водка ФЛИРТ станаха ама прекалено брутални....
цитирай
25. анонимен - Кво да мисля, то си е повече от ясно и прозрачно.
21.11.2007 15:46
Да Аз съм за свалянето на този плакат.В последно време доста са обърнали "резбите " и косъма навътре, но от друга страна аЗисчо има многобройни фенове на тъпотата. Това е плакат за едно гей / бих го нарекъл извратено/ общество и не е нормално
да прокламира такива идеали.
цитирай
26. анонимен - E, ясно, че е реклама за ББ :)
21.11.2007 16:38
Дали пък тази фирма (коя?), дето търгува с билбордовете в Сф, не е на същия собственик на новопръкнатата тв? Не е трудно ББ да бъде "изчислен" - дай да му турим едни гадни билбордове, той ще ги махне и ще стане скандал :)
ББ ги маха и си прави реклама. Нищо лошо. Не е лошо, че и тази тв си прави чрез него реклама - сетили са се. Лошото е в тъпите и отвратни (като случая) тиражирани образи, които децата ни гледат всеки ден. Така че - браво на ББ, хлапето ми е на 13 и не желая да бъде заливано с гадости.
цитирай
27. ahmeddogan - да г-н божков,
21.11.2007 16:41
това е един жизненоважен въпрос, който си заслужава да бъде поставен ан вниманието на нашата общественост. бих предложил даже темата да бъде поместена във всички категории в блога (изкуство, политика, тя и той и т.н.) наистина именно от това се нуждаем ние, като жители на ЕО, да разгледаме в детайли титаничният сблъсък м/у А и ББ (знаех и очаквах с нетърпение епизод 2 от трагикомедията "билборд2"). бих си позволил да добавя и още 2 върпоса към колегата-блогър (17-наком), а именно:
1. Възможно ли е да не се махат плакатите, а на място на момчето с брадичката да се постави ББ?
2.Възможно ли е да се махнат съоръженията-билоборд, като такива?
цитирай
28. ssstto - Шах и мат
21.11.2007 17:05
ако не го бяха свалили щеше да има по-малък рекламен ефект.
цитирай
29. анонимен - Какво да направим за да не се стига до окачването на подобни плакати, както в Пловдив например?
21.11.2007 17:07
Ясно е че това е била целта на телевизията - да направи своята реклама и успешен PR чрез скандала по свалянето на паната в медиите. Това което аз се питам е защо въобще са качени?

В Пловдив слагането на тази реклама е било забранено, както и по-рано рекламата на водка Флирт. Защо е нужно да се стига до окачването й в София и как може това да се промени?
цитирай
30. unfineshed - Това не е уважително!
21.11.2007 17:12
Това не ви е Бойко Борисов!
Това г-н инженер доктор генерал-лейтенант кмет Бойко Борисов!
цитирай
31. анонимен - saob6tenie
21.11.2007 18:05
Abe dopuskat radio Veselina Radio Veronika Zasipvat ni s Prostotiaa Ki4ek 6te igraeem i 6te si traeem EDin izrod stava mediina zvezda Kato e kmet Psevdo smel4agata da zabrani na Azis da stapva v Sofia Ne moje tazi bradiasala plionka
цитирай
32. анонимен - EVALA NA AZIS I KITAECA
21.11.2007 18:06
Na na Boiko a na Azis i Kitaeca. S tova delo na kmeta toi stana o6te po - isvesten otkolkoto e! Jalko samo 4e zapo4va da svikva 4e mu mahat za 2ri pat bilborda
цитирай
33. анонимен - миналата седмица го направи кмета на кюстендил
21.11.2007 18:40
за него защо не си задавате въпроси г-н Божков? в случая каквото и да направи бб все няма да се хареса на някого...
и един въпрос от мен : Като погледнете плаката разбирате ли какво точно се рекламира???
цитирай
34. thomas - Това е стара вражда...
21.11.2007 19:03
1. Още когато малкия Васко (Азис) беше сложил задника си пред паметника на големия Васил (Левски), тогавашния секретар на МВР Бойко Борисов беше разпоредил да се свали постера.

2. Флирт може и да е порно, но това е хомопорно - в този смисъл виждам някакво основание. Друг е въпросът, че макар и свалено, си върши работата, която му е възложена.

3. Не им бери грижи на собствениците на съоръженията, както и на рекламодателите в този случай - първо че това сигурно са едни и същи хора около Краси Гергов, и второ, безплатните новини около това събитие със сигурност надвишават по ефект това, което щяха да постигнат висящите постери.

4. И все пак конкретно в този случай Бойко Борисов е прав да постъпи така - това си е едно от задълженията на един кмет - спомням си, че и Руди Джулиани накара Майкрософт, които използваха тротоарни стикери за рекламиране на MSN, да си махнат стикерите от тротоарите на града, както и да платят почистването им плюс солидна глоба. При това там на стикерите имаше пеперудки, а не изрусен хомосексуален циганин - чалгаджия, да ме извинява ;-)
цитирай
35. анонимен - безпристрастно
21.11.2007 19:29
не харесвам политиката на БТв, следователно трябва да съм резервирана и към Красимир Геров. Не харесвам ББ следователно трябва да не одобрявам свалянето на билбордовете. Но преди всичко не харесвам педераси, наричани за благозвучие гейове, да ми навират в лицето сексуалността си. За това си има списания и то специализирани. Нито харесвам порнографски списания висящи свободно по будките и павилионите. Признавам правото на всеки да има каквато желае сексуалност, но не приемам нито плаката на Азис, нито разголените жени (като жена за мен това е злоупотреба със сексуалността ни от страна на мъжете), нито уж закачливите, уж намигащи сексуални внушения, от който и да било билборд или реклама. Не съм еснафка, нито светица, не осъждам нито педерасите, нито лесбийките, нито любителите на тройки, изневерите, нито проститутките. Но не мисля, че сексуалността е нещо, което трябва да се превръща в акценвт в комерсиалното общество.
цитирай
36. анонимен - смятам,че гореизложеното от вас,
21.11.2007 19:44
г-н Божков е пълна глупост.аз не искам да гледам лъснатия гъз на ааазис,нито пък любовния му живот.с това ли възпитаваме децата си!!!
цитирай
37. анонимен - и изобщо не ме интересува кой печели от това
21.11.2007 19:50
просто НЕ ЩА децата и младите да гледат такива неща.млад човек съм,но смятам,че кака ви азис,трябва да бъде стопирана.
цитирай
38. анонимен - bo
21.11.2007 21:57
kakvo reklamirat ?
цитирай
39. bloghead - ...
21.11.2007 22:27
Какъв морал имаш albosh, че коментираш тази супер блудкава реклама? Не знаех кой е трябвало да реши да бъде свалена, но е постъпил правилно.
цитирай
40. анонимен - Ами този билоборд е достоен да бъде ...
21.11.2007 23:08
Ами този билоборд е достоен да бъде свален, както и другите порнографски такива в София. Така че хубаво е направил Бойко, на мен лично няма да ми липсват много и нека не си посипваме главите с пепел.

www.ostwald.beeplog.com
цитирай
41. анонимен - рекламата е много успешна
22.11.2007 00:36
Според мен рекламата е много успешна – 1-во, защото, кой не е забелязал, сега вече със сигурност го е видял постера и 2-ро не без значение, самата мутра ББ (която като я видя все едно ми лъха миризма на пот и чесън, колкото и почитатели да има на мускулите) си направи и той реклама, като на по-простичките гласоподаватели на София им е съобщил, че той е морален и е мъж, пардон мускул. А като цяло, аз не харесвам обратните, но трябва да сме по-толерантни и още – смятам, че Азис и Китаеца не са обратни, а се правят на такива, като един добре скроен рекламен трик!
цитирай
42. анонимен - kitaeca s drug muj
22.11.2007 09:33
http://emotewar.com/users.php?user=triping
цитирай
43. patria4 - Глупаво е
22.11.2007 09:36
да се задават подобни въпроси.В този тип плакати виждам само гнусота.Те не представляват призив за толерантност към обратните.Те са си просто едно извращение.Демонстрация на примитивност.И няма нищо общо с парите.Божков,ако страдате толкова много за загубите на Община София,дайте им десет процента от вашите печалби и не изпадайте в мирова скръб от това,че децата и възрастните хора няма да наблюдават в комплект тази дивотия от грацкия транспорт.
цитирай
44. анонимен - такси
22.11.2007 10:35
За скандални билбордове да има
големи такси х 10000
цитирай
45. анонимен - :-)
22.11.2007 10:38
Estestveno, che trqbva da byde mahnata tazi prostotiq ot bilbordovete na Sofia! Men ne me interesuva kakva televiziq se otkrivala, nito znam za neq. No v edno obshtestvo si ima opredeleni cennosti, koito trqbva da se spazvat, ne moje vseki da reklamira i pravi kakvito si iska prostotii. Ne komentiram BB kato lichnost. Tuk vyprosyt e dali trqbva da se mahnat "reklamite".
цитирай
46. анонимен - komentar
22.11.2007 10:39
Рекламата внушава извращение. То е като в политиката. Ако не се спират натрапващите ни се анормалности, един ден ще ги приемаме като нормални. До къде може да стигне такова общество?Одобрявам действието на кмета!
цитирай
47. анонимен - catalog
22.11.2007 10:49
Много добре е направил г-н Борисов! За каква реклама говорите!Нима Ви беше приятно да гледате Азис и Китаеца във ВИП Брадър,но си мълчахте и гледахте.Нямаше цензура и др. такива,но почти целия български народ го гледаше и на всичкото отгоре известни нам личности ,за които си бяхме изградили мнение на свестни и качествени хора,тръгнаха да коментират "дълбоките" взаимоотношения на Азис и сие.Едва ли не да се възхищават на разни алкохолички,метреси,проститутки,хомосексуалисти и т.н.Срамно и пошло!Не съм закостенял моралист,но всичко си има граници и норма на поведение.Иначе дайте направо да си ходим голи голенички и да не ни пука за нищо!!!
цитирай
48. анонимен - Гадна реклама! Наглост, ароган...
22.11.2007 10:51
Гадна реклама! Наглост, арогантност, не стигат думите с които може да се изрази възмущението за натраването и внушението което се прави. Какво ли ще се стовари на главите ни като народ, ако в тази държава не се заговори за морал, за добродетели,за норми на човешко поведение, за етичност, за ненатрапване на обществото низости от този род. Страшно е да гледаш такова нещо в такъв голям размер, да го гладат децата ни и да растат с вътрешни устои и ценности! Как ще се изграждаме като достоина нация, ако толерираме подобни извратеността? Та тя ще ни завладее на всички нива!
цитирай
49. анонимен - Ами и Вие съдействате
22.11.2007 11:03
на цялата рекламна кампания, защото аз от Вас научавам както за плаката, така и за новата телевизия. А като цяло съм съгласна с мнението на The old Ben.
цитирай
50. unfineshed - @thomas В нормална държава ако ...
22.11.2007 11:23
@thomas
В нормална държава ако направиш разлика между порно и "хомопорно", както го наричаш, си директно подсъдим. Това е потъпкване на човешки права.
цитирай
51. анонимен - rodi-r
22.11.2007 11:40
Ne sam arbitar na nito edna ot stranite no nemoga da si obiasnia tova tse g-n 10% -printsa na dalaverite da se opitva da predade svetal oriol na tapotiata si izpolzvaiki tazi ploska pr - voina mejdu bb r humneto azis!
цитирай
52. thomas - @unfinEshed
22.11.2007 11:49
Правописна грешко мила, хайде заповядай да ме съдиш, а? Потъпкване на човешки права е да ни се налага да гледаме как гейове се целуват, скъпи! И повярвай ми, че в нито една НОРМАЛНА държава това няма да се случи дори и на улицата, камо ли на голямоформатен плакат в центъра на столицата! Ще бъде потъпкване на права, ако се появи една въоръжена група насред едно гей мероприятие и започне да въдворява морал. Но когато гей мероприятието желае да се провежда на обществено място, тогава са потъпкани правата на обществото!
цитирай
53. анонимен - до колегата блогър с №27
22.11.2007 12:39
1.Без значение кой е.Дали с брада и мустаци е без значение. Нама и не смятам , че някой ще иска да ги бръсне.
2.Не смятам , че предизвиква положителен обществен интерес а напротив - отекчително е някак си.
3.Кой ще защити тогава обществения интерес към непочтената реклама и последиците от нея.
цитирай
54. danailpetrov - pederastite
22.11.2007 13:10
karaha 4erni koli
do novoto novolunie
kogat nyi kato hrutki ste trugnem

=
аз мисля че педерастите ще ги бесят публично не камо ли да ги сниимаат па такооваа
цитирай
55. анонимен - Отговор
22.11.2007 14:51
Какво мисля за тези мисли на Ал.Бож ли? Ами следното: че е една долна мръсна,корумпирана,тъмносива,селска,абсолютно безскрупулна тлъста и воняща свиня, с гадни торби под очите.Както само свините нямат скруполи и не им пука от свинщината в която живеят,така и той няма нужда да живее с чиста съвест.Много бързо забрави собствените си меко казано абсурдни заповеди свързани с РМД и тайната приватизация,на фона на които тая кметска заповед бледнее и тръгна да "плямпа ни в клин ни в ръкав" кой какво правил. Тоя долен алкохолик е първообраз на поговорката "На гол тумбак чивте пищови".

П.С. Това че е свиня няма нужда от доказване, а това за РМД и приватизацията сам го изпитал на гърба си и имам доказателства, може да е асмо едно но имам. ..... ама на кой ли му пука?!?
цитирай
56. анонимен - Не мисля, че е от значение, дали п...
22.11.2007 16:40
Не мисля, че е от значение, дали плакатите са порнографски, дразнещи или не. Важното е, че в България има закони - ако някой ги нарушава, си търпи санкции. Не може който и да е, дори и Бойко, да си присвоява правото да бъде последна инстанция, дори ако става въпрос за гнусни, гадни и отблъскващи плакати. Аз не ги харесвам и ме отвращават, но два пъти по опасно е наглото и безцеремонно поведение на кмета. Ако беше сигнализирал на компетентните органи и се беше съобразил с решенията им, тогава да му кажеш браво. Сега ми напомня за една друга епоха от нашата история!!!
цитирай
57. unfineshed - @thomas Мой в нормална държава ...
23.11.2007 01:02
@thomas
Мой в нормална държава вече щеше да си в затвора!

Я ходи на
http://unfinished.blog.bg
И спри да спрягаш познанията си по английски, дарлинг!
цитирай
58. tera - Ако не беше този пост въобще нямаше да разбера,
24.11.2007 02:48
че е имало такъв плакат, че е махнат, че ще се пръква нова телевизия на Красимир Гергов и че бат Бойко има пръст въвъ всичко това.

Не мислите ли г-н Божков, че и Вие им правите реклама, прочели са Ви дотук 1207 души, някои като мен може и да не гледат новини, но сега си наваксваме с материала по тази толкова ценна тема.

Иначе не харесвам бат Бойко, но евала, че е свалил този гнусен плакат! Ако и такива гадории висят по улиците, съвсем сме го закършили.
цитирай
59. анонимен - Браво, бате Бойко
26.11.2007 14:25
Какво рекламират? Брака в гей обществото?
Глетката е неприятна. Живееме в либерално и демократично общество - добре, но не ни навирайте в очите гей порнография.
цитирай
60. анонимен - Похвално за кмета
01.12.2007 20:11
В България има закони и то какви - редовно от Европейският съюз ни правят сериозни забележки за ниското им качество /погледнете само какви лумпени са в парламента, може ли тройкаджии да пишат закони и други като тях да ги утвърждават, да не говорим за това, че няма кой да ги изпълнява и контролира. Порнографка държава и порнографска реклама- иначе големите претенции на рекламните агенции нямат край.Няма да се изненадам, ако в скоро време почнат да стрелят и по тези псевдо босове, макар че не са виновни за изродските билбордове изпълващи улиците.Те имат толкова мозък и за това продукцията им е толкова пошла,те свястно нещо не могат да сътворят.Така че браво не на Б.Б. а на КМЕТА.
цитирай
61. анонимен - подир дъжд качулка, но...
04.02.2008 10:49
"4. Ако Бойко Борисов не беше вдигнал шум около този плакат, щеше ли всеки да разбере, че тръгва нова национална телевизия на Красимир Гергов?" - много основателен въпрос...
знам, че отдавна е остаряло, но открих единомислие между поста и нещо, което писах тогава, затова реших да го пусна:
http://landzhev.blogspot.com/2008/01/blog-post_8284.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: albosh
Категория: Забавление
Прочетен: 2885799
Постинги: 608
Коментари: 2218
Гласове: 4832