Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2007 15:24 - Коментари върху моята статия
Автор: albosh Категория: Политика   
Прочетен: 1712 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.07.2007 15:27


Освен рекордния брой коментари тук върху статията "Как не станахме нормални", има много коментари и след публикуването и в електронното издание на вестник "Дневник". С удоволствие предоставям на читателите на блога тези коментари, които са се появили до сега:

от Врапчо
Анонимен, Неутрално днес, 14:32

Как ще станем нормални, като никой не знае какво е да си нормален. България ще се оправи когато се приемат данъчни облекчения за чуждите инвеститори и мутрите си се приберат на село да развиват селски туризъм. Тогава България ще се напълни с нормални хора и лудите и те ще започнат да се правят на нормални. Сега в момента всички са изпаднали в мисловен вакум и не могат да разберат луди ли са, нормални ли са или светът свършва.

от Rrrr Анонимен, Гневно днес, 14:23

Божков да не се крие зад чадъра на Икономедия, а да застава пред съда.

от Богориди Анонимен, Неутрално днес, 13:52

Божков си е на обичайното ниво,ама май вече го харесвам като водещ по дарик радио.Иначе е прав за много неща,и ние си ги знаем,но само за Виденов греши.Доколкото съм чел тогава ,а и после,през 1995 г сме платили 1 милиард долара по лихвите на външния дълг,но той беше прав/Виденов/,че обществото не приема бсп да прави реформите.Нататък е ясно,външен натиск,промяна на курса ,студентите се вдигнаха,а на 40 ден Костов сложи синята лента.Всеки да си прави изводите,никой не е само ангел,но и никой не е само дявол

от Племето от ненормалници не може да стане нормално! Анонимен, Неутрално днес, 12:04

Трябват поне 50 години, за да си отидат овцете и говедата

от ххх Анонимен, Неутрално днес, 10:18

Хайде, хайде, Костов пак целият в бяло, и на бял кон естествено.
Масовата приватизация кой я направи, а? Идеята беше на Жан Виденов, изпълнението - на Иван Костов. Да не би да беше по-добра от другата приватизация - "за жълти стотинки"? Ами финансовото удушаване на "червените" общини в провинцията? В София естествено никой не е чувал за това, нали..... После в ефир се чудеше защо била спаднала популярността на СДС....... Накрая се "обиди" на избирателите си!
Имал бил ценности - а какви са те? Антикомунизъм? Защо не прие лустрационни закони? Анти ДС? Защо не отвори досиетата? Анти, анти....
А какво е "за"? Увеличаване на пенсиите, доходите на най-ниско платените, бла, бла, бла..... все едно е Ал. Лилов или Янаки Стоилов! Станишев има по-десни идеи!!!
Заслуги има, спор няма, но да си присвоява всичко положително, постигнато от правителството на СДС, е нагло.

от Към днес, 09:00 и 09:17 Анонимен, Неутрално днес, 10:08

Има доста други подобни въпроси, но и с тези ако почнем няма да е лошо ...

от Дневник, докога? Анонимен, Неутрално днес, 09:17

Защо ни натрапвате партийната пропаганда на този от години - някаква далавера ли въртите с него? Той е като онзи с краставицата - куп безсмислици, за да си изпее рефрена срещу Костов. Отърва затвора, зашото стана мекере на Шулева и малоумника от Мадрид, сега е мекере на Доган - ами вижте компанията на новия им лидер, до един хора на Христо Бисеров + Божков и подобни. Скоро ще си приберат и Митето Абаджиев. Като лъснете, пак ли Костов сте ви е виновен, бе нагли типове?

от Селянин Анонимен, Неутрално днес, 09:00

Това мисли на онзи Божков ли са!?
....дето му викаха "Г-н 10%", .... дето в един слугински вестник се беше изцепил в заглавие от два декара "...оставете ме на мира и за три месеца ще приватизирам всичко...", ... дето заедно с др.КостОФФ казваха, че на всяка!!!!! цена(разбирай за жълти стотинки) трябва да се приватизира....и още, и още.....Безсрамник

от чочо Анонимен, Неутрално днес, 08:33

Г-н Божков,идете в която и да я психиятрия,и там ще ви кажат,че за да стане един човек нормален,трябва да премине през съответното ЛЕЧЕНИЕ!!!Ето това никой в България не знае-какво лечение да се предпише на един болен народ,който винаги гласува мазохистично за своите мъчители...Всеки лекар ще ви каже(тъй като това е медицински случай),че има и нелечими болести...Тогава се появяват шарлатаните,които не казват на болния истината(за да не се самоубие),а му обещават пълно оздравяване...Е.е,на кой болен няма да му харесат такива обещания?То не беше за 800дни,то не беше батБойко,то не беше Волен Сидеров...или Емито Масларова..
Така,че...Г-н Божков,как мислите-ще се появи ли честен политик,който да каже на болния бълг.народ:"Вие сте много болни,и единственото лечение за вас е да се изреже половината от тялото ви.Ако искате да оздравеете-изберете ме да ви управлявам и излекувам..."Може да звучи песимистично,но е истина-НЯМА ЛЕЧЕНИЕ.Който казва друго е ЛЪЖЕЦ И МОШЕНИК...

от Ivanov Анонимен, Неутрално днес, 08:14

до #12

Нямаме коч, който да ни поведе напред. Ти навит ли си?

от karada Анонимен, Неутрално днес, 07:26

Интересно, как веднага се намериха защитници на Костов. Интересно е и как все още във форума не се е появил защитник на др. Първанов или на така наречения Цар.
По повод на статията, да хубава е но не казва истината. За да има нормалност при политиците първо трябва да има политици, а такива в България за съжаление няма. В България има около 1000-1500-2000 човека, които са превърнали политиката в доходен бизнес. В това число са всички които са били или в момента са в Народното събрание и Правителството(депутати, министри, зам. министри и т.н.), въобще всички които се занимават с така наречената политика. За тези хора няма значение дали са на власт или са свалени в момента, за тях бизнеса върви -разликата е само в размера на комисионните които прибират. Основното им занимание(предмет на дейност) са консултациите. Първо приемат ненормални закони, след това консултират бизнесмените как да заобиколят конкретно правило или да спечелят определена обществена поръчка(а там са големите безконтролни пари).
Според мен единственият изход от ситуацията е въстание. Да се вдигне народа, пардон народ ли казах, да се вдигнат овцете и да изметат в затворите цялата политическа върхушка.

от Ivanov Анонимен, Неутрално днес, 01:11

Прав е #9

Какво е виновен Костов. Аз освен за продажбата на Балкан по негово време друго лошо не мога да се сетя в момента. Затова пък се сещам за много лоши неща при всички останали които са управлявали и управляват. Ако излезе някой и да ми каже с доводи че Костов е по-виновен от останалите ще го призная.
Иначе статията е хубава, въпреки че е писана от човек от който не съм останал с добри впечатления.

от ПИСНА МИ Анонимен, Разстроено днес, 01:08

Няма мъже в тая страна/вече и не държава/,нека не се обиждат жените,но и те не искат да бъдат мъжки момичета.Никой не застава пред народа с открито сърце/нека държавните дела да остават тайна, докато е необходимо,но само те/и да каже СТИГА!
Приетия закон за гласуване-на кой му харесва?Не с кой,какво се е договорил и каква му е разменната монета/иначе казано далавера/.Г-н Борисов /Б/ и Вие мълчите?Вас май не Ви питат,ама Вие кажете!
На Стоян от Горно Нанадолнище/Варна/ му е все тая, дали Иванов или Петров ще е кмет в Долно Море/Плевен/,но ще гласува,ако го почерпят/меко казано/.
Кажете и за сестрите или ги оставете те да кажат!!!!Спечелете този народ с доверие!
Някои ще контролира Пирогов,до извесна степен,друг до извесна степен миньорите,но това до време ГОСПОДА Управляващи после....?????.
Господин, ЙОРДАНОВ Вие защо не заемете отговорна позиция,а задавате въпроси,Вие,който знаете кой ден е добър за БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ

от n/a Анонимен, Неутрално днес, 00:14

С всичко казано съм съгласен, освен за Костов. С какво Костов и ДСБ ви пречат на прословутото дясно обединение? Ако смятате, че ДСБ не отговаря на ценностите ви, не се коалирайте с него, правете си каквито искате обединения и се явявайте на избори. Ако хората ви повярват ще гласуват за вас. На мене лично, най - близко до ценностната система ми е ДСБ и ще си гласувам за тях... Какъв въобще ви в проблема с Костов?

 
от АсБА Анонимен, Неутрално 29 юли, 23:51

Ако всичко това, което авторът иска се случеше, хазната щеше да има много пари за гражданите си. Но това не става защото на всички е ясно, че приятелските кръгове в трите партии, а покрай тях и в другите от властта, са тясно свързани. Натискът на парите! Да живее равният старт на СДС и др. Костов!

от Sin Анонимен, Неутрално 29 юли, 21:34

"Изобщо има ли шанс да станем нормални!?" Трудно е да се каже. Зависи от мнозуинството граждани. Ако наистина обичат мизерията - няма. Ако продължат да им харесват заплатите и пенсиите по 100-200 лв - няма ! Ако не се противят на новото увеличение на парно, ток, хляб, зеленчуци и пр. - няма !
Скотовете много трудно са ставали нормални !

от Загрижен Анонимен, Неутрално 29 юли, 21:19

Господине Божков, нямате срама!

от Изумен Анонимен, Неутрално 29 юли, 20:52

И нито дума за Говното! За това, което направи и най-вече как лиже червените задници.

от Nik Анонимен, Неутрално 29 юли, 20:51

Тъжният отговор на Божковите въпроси го е дал българинът от USA чията тъжна и гневна констатация е публикувал Az.

от h Анонимен, Неутрално 29 юли, 20:45

Bojkov e pich, ama i toi e ot nenormalnite.

от ... Анонимен, Неутрално 29 юли, 20:39

бре, бре....

от . Анонимен, Неутрално 29 юли, 16:39

тц


Тагове:   Моята,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: albosh
Категория: Забавление
Прочетен: 2895522
Постинги: 608
Коментари: 2218
Гласове: 4832